Google Translate

skrivet den: 2012-02-04 | 22:58:39
Har varit folk som undrat hur man får google translate på sin blogg så tänkte förklara. Finns säkert någonstans på google men har inget att göra så here you go:
Jag använder blogg.se och kommer därför visa hur man gör på denna sida.
1. Först behöver du ha själva koden som du ska lägga in i din blogg. Den är enkel att hitta - du går in på den här länken.
2. Välj vilka inställningar du vill ha. Behöver väll inte förklara ni är ju läskunniga! När du är klar har google gjort din kod och det är bara att kopiera (den finns under Steg 4: Kopiera och klistra in kodavsnittet på webbsidan).
3. Gå till design - kodmallar. Här är det lite upp till dig vart du vill ha din "translate knapp". Beroende på det sätter du in den på olika ställen, du får testa dig fram. Om du vill ha den där jag har den (det vill säga längst upp i menyn) så sätter du in den under <div id="side">
4. Om du vill ha en bild där det står t.ex translate så använder du denna koden <center><img src="LÄNK TILL DIN BILD"></center> (vill du inte ha bilden i mitten ta då bort <center> och </center> )
5. Ett extra steg. GLÖM INTE att om du vill ha translate på mer än din framsida måste du klistra in koden/erna på alla sidor (som du väljer där det står Redigera: framsida längst upp till höger på min bild.
SÅ nu borde du ha en fin översättare på din blogg! Har du problem så fråga bara!
Det blå markerade är då min google translate kod
Kommentarer
♡ Emma

sv: Taack för hjälpen! :D

2012-02-09 @ 08:59:59
URL: http://adhdochfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback