NEED MONEY.

skrivet den: 2013-05-31 | 00:09:15

För att apati är det värsta som finns.

skrivet den: 2013-05-30 | 23:25:47

NO SLEEP FOR ME

skrivet den: 2013-05-28 | 22:29:59

Är så tröööött. Från halv 10 till nästan halv 7 har jag och några andra hjälpt 3:orna med att rodda till deras konsert. Vi har tagit fram alla grejer, kopplat och sprungit fram och tillbaka över hela scenen. Imorgon ska vi fortsätta och vi blir kvar ännu längre eftersom konserten är imorgon. Vet ni något hemskt förresten? I morse hade jag alarm på mobilen, Lina smsade 35 gånger och ringde, alarm på klockan vid sängen plus att mamma ringde i en TIMME både på hemtelefonen (som jag brukar få hjärtattack av i vanliga fall) och mobilen. Vad händer, jo ingenting. Jag är som död. Försov ju mig både i torsdags, igår, nästan idag och nu vet jag varför. Problemet är inte att jag snoozar eller stängar av mina alarm i sömnen utan att jag helt enkelt ignorerar det och sover vidare som ingenting. Fattar inte hur jag kan sova med de jobbiga ljuden haha? Så nu måste jag helt enkelt bli väckt av mina föräldrar innan de åker till jobb, vilken bli kvart i 6 på morgnen. Orkar inte.
 
Och har ni hört om Peace&Love förresten? En till festival som blir inställd. Allt är bråvallas fel, tycker faktiskt att det var väldigt lågt av dem att sätta samma datum som P&L (om det nu var dem som satt datumet först, annars var ju P&L inte så smarta). Och Bråvalla är inte så fantastisk tycker jag? Sjukt dyrt, inte alls mycket reklam och P&Ls artister var ju grymma i år? Snart har vi väl inga festivaler kvar...

IMAGINE DRAGONS

skrivet den: 2013-05-27 | 23:37:00
 Älskar när man hittar bra band. Har tyckt om alla låtar som jag lyssnat på hittills!

EIGHT-BALL.

skrivet den: 2013-05-27 | 23:04:00
Detta är vad vi gjorde i helgen. Vi flyttade ut min bror (så nu är hela ovanvåning min, enligt mig själv), städade gästrummet, blivande kontoret och allrummet.
Vi har även nu ett litet biljardbord där! Måste dock träna lite, pappa vann alla gånger när vi spelade idag, haha :(

IVYREVEL

skrivet den: 2013-05-27 | 21:56:00
Jag hoppar verkligen att IvyRevel kör på någorlunda bra priser för jag dör lite när jag ser kläderna som de har visat än så länge.
Bilderna från Kenza såklart.

SUMMER.

skrivet den: 2013-05-26 | 23:57:06


Kära Siesta, jag skulle behöva mina pengar, tack! Allt detta är superfint och då är detta bara från tre standard butiker. Tänk er Wildfox, Topshop, VS...
123 - Gina Tricot
456 - Bik Bok
78 - H&M

HAPPY IN BLOOM.

skrivet den: 2013-05-26 | 23:04:37

 
Mamma kom hem med denna för någon vecka sedan. Luktar sjuuuukt gott. Luktar precis som flaskan ser ut!

900.

skrivet den: 2013-05-26 | 21:20:13
Har nu skaffat mig en megabred blogg och ersatt menyn på sidan till en dropdown! Nu tvingas jag dessutom ha massor av bilder då designen är rätt färglös. Kommer dock hålla mig till 900px på bilderna, vet själv att jag inte gillar när bilderna typ inte ens får plats på skärmen, haha.

54 TILL TURKIET.

skrivet den: 2013-05-25 | 22:56:17
Ja, jag gillar överdrivet färgstarka bilder, haha. 54 dagar kvar till turkiet!

Brinnande bilar.

skrivet den: 2013-05-25 | 22:03:31
Ja, alla verkar ju prata om brinnande bilar och städer just nu. Jag fattar typ ingenting och har helt missat typ allt sen helt plötsligt snackar hela facebook om Fredrik Reinfeldt och invandrare. Vad har invandrare med hela saker att göra? Är det invandrare som som sätter eld på alla bilar? So what. Det handlar inte om vad invandrarna gör, det handlar om vad de kriminella gör. Sen kvittar det om det är en helsvensk, finsk eller någon från Irak. Den enda skillnaden är ju att vi kan skicka ut invandrarna från landet, det kan vi inte med svenskarna. Men vilka är svenska och vilka är invandrare? Är man svensk medborgare så är man svensk, även om man föddes i Irak, tycker jag. Hur ska man annars någonsin ha någon möjlighet att kunna tillhöra ett annat land? Nä tyvärr du föddes i Iran och det kvittar att du flyttade när du var 1 månad, du är redan smittad.
 
Men vissa verkar ju inte förstå det. Det folk heller inte förstår är att vilken religion man har har ingenting att göra med var man kommer ifrån, egentligen. Jag kan vara muslim. Muhammed från Egypten kan vara buddhist. Det är 2013. Sverige handlar inte om blonda och blåögda kristna familjer som består av mamma Sara och pappa Sven med sina två 100% heterosexuella barn Kalle och Anna. Men hade Sverige bara sett ut så, då hade vi säkert inte haft några problem alls! :DDDD
 
Ska vi göra en lek? Försök hitta mörkhyade, muslimska och svenska Abejide på bilden!

xoxo.

skrivet den: 2013-05-25 | 00:04:43
 
Såg klart Gossip Girl för någon dag sedan. Såå sorligt, vill inte att den ska var slut :( Säsong 1-4 tog man ju sig genom sjukt snabbt. Femte säsongen var lite seg men sen blev det bra i sista säsongen igen! Älskar serier som The O.C och GG, måste hitta fler!

INSTÄLLT.

skrivet den: 2013-05-21 | 19:41:00
Man trodde ju att det skulle bli bättre ju närmare skolavslutningen man kom. Skolan är kaos. Riskerar IG i matte, en chans att fixa det. Vi ska göra ett projekt i musikproduktionen och vår enda dator går sönder. Jättebra att skolan är så snål och ger hos en dator på en klass som sedan går sönder när vi behöver den som mest. På torsdag ska vi lämna in u-lands arbete som jag inte ens börjat på för fattar ingenting. På tisdag ska vi skriva om Shakespeare på engelskan sen har vi ingen lektion kvar och ändå har vi inte gjort muntliga nationella än? När fan ska vi göra det? Även gehör ska vi ha muntligt prov och inga lektioner kvar där heller. Sen skulle vi ju haft prov i musikproduktionen också men det kan han ju glömma.
 
Men trots allt detta kaos tänker man, EN vecka kvar till siesta. Ska bara hålla ut sista dagarna sen ska man äntligen få göra något roligt som vi har pratat om och längtat till i 365 dagar, varje dag. Vad händer? Jo det blir såklart inställt. Siesta ställer in. Ingen Siesta. Inget kul. Inget att längta till. Allting är bara dåligt, dåligt, dåligt. Sämst. Trodde verkligen inte det kunde bli värre. Vad ska hända imorgon? Typ sommarlovet blir inställt och vi ska plugga hela sommaren istället... För att toppa detta så visar det sig säkert att det inte kommer några nya 1:or till hösten och därför har vi inte råd att fortsätta estet-linjen så vi får hoppa av och börja om och gå tre år någon annanstans. Skulle inte förvåna. 
 
Nä nu ska jag försöka jobba med mitt u-lands arbete och tagga till sommaren. Fyller 18 och ska på studentfest. Jag och lina SKA till tivolirock och se Oskar Linnros, vi ska köpa sommarkort och resa runt överallt. I juli blir det marknad och sen ska jag åka till Turkiet och titta på söta sköldpaddor!
 

Dödens vecka.

skrivet den: 2013-05-17 | 18:29:00
 
Dödens vecka är påväg. Har sååå mycket att göra. Förstår inte hur skolan alltid, varje år, lyckas få alla stora projekt och prov i slutet av terminen. Idag har jag haft äckligt terminuppspel. Förutom att jag höll på att dö så gick det helt okej, gjorde inga större fel trots fyra ögon i nacken (eller ja 8) som bara stirrar och bedömer en. Min extremt roliga helg kommer bestå av matte, matte och matte. Har fått ig-varning nu när det är en vecka kvar och måste klara nationella provet för att få godkänt på kursen. Hur kul är det om man går ett helt år sen inte ens får godkänt?
 
Imorgon är det final!  Jag tycker nog att Danmark är bäst. Låten är bra och hon är bra!

Årets Goodiebag.

skrivet den: 2013-05-11 | 21:44:34
Blir inte bättre än såhär! Klicka hääär så för att tävla om "Årets goodiebag" hos Dasha Girine!