Loreen Mena?

skrivet den: 2012-11-27 | 23:20:48
Tyckte detta var rätt kul! För övrigt borde ni ta och lyssna på Maria Mena, älskar hennes röst. (Just Hold Me och Miss You Love!!) Lyssnade på henne förr och hittade henne nu av ren slump när jag letade efter jullåtar och kände igen henne direkt. Kul när man hör vissa låtar och man dras tillbaka i tiden då man lyssnade på låten, lite läskigt också.

Elin.

skrivet den: 2012-11-27 | 22:56:28
Vill bara borsta till mina ögonbryn haha... Var ju hos frisören och färgade håret brunt! Även om det är kul med förändringar så är jag alltid mest nöjd som brunett. Är ovan vid att se så vit ut igen men what the hell det är vinter man får lov att se ut som en snögubbe!
Mysiga jackan är nu framme ♥

Julbord i lördags.

skrivet den: 2012-11-27 | 22:08:38
Var på julhar jag inbord i lördags! Mat in my heart. Tänkte ha på mig en klänning men hittade ingen så fick bli något mer vanigt, hade i alla fall röda naglar med guldigt glitter! Här har varit lite dött här på senaste tiden. Dels för att vi har haft så himla mycket i skolan sen har jag inte orkat eller haft något direkt lust att blogga. Men idag blev jag sugen!

Cravings.

skrivet den: 2012-11-17 | 01:10:00
Det är så mycket jag vill just nu. Jag vill köpa en ny sängram, helst en ny säng men är inte rik precis. Vill också göra om i min garderob. Jag vill åka till Ullared nuuuuu (ska dit den 21-22 dec). Jag vill också till köpenhamn nu (ska dit 7-8 dec). Jag vill ha jullov. Jag vill till Emporia igen. Jag vill till frisören (beställde tid idag, 22 nov!). Jag vill shoppa upp hela hollister. Jag vill se breaking dawn part 2 (som jag ska göra på måndag ♥). Jag vill gå på lyxiga intressanta fester. Jag vill till New York. Eller varför inte London. Sen vill jag ha sol. Kunna surfa... och nu vill jag ha mat så ska faktiskt ta och fixa det! Och kolla på Anastasia.
 
 
image

Ny jacka?

skrivet den: 2012-11-14 | 23:58:22
Alltså vad fan är det här? döööör hahaa! Men den är säkert varm om inte annat...

Youtube rooms.

skrivet den: 2012-11-11 | 15:44:00
Kollar på en massa "room tours" på youtube. Vissa har helt sjuka rum! Rummet är typ stort som en lägenhet, eget badrum, stooor walk-in-closet och mycket mer.
 
Gillade detta här, kanske lite för spegligt/genomskinlingt men annars så fint och ljust! Gillar ljusa rum. Nu när det blev höst försökte jag ta in lite mörkare färger och göra det mysigt och höstigt på mitt rum men gillade inte det så mycket. Nä ljust ska det va!

skolångest.

skrivet den: 2012-11-10 | 12:33:00
Åh, vi ett prov minst i veckan nu fram till december typ. Får tänka på att vi slipper många lektitioner sen pga konserter och Lucia. Men ändå jobbigt. Sen har vi ju det där terminsuppspelet som kommer ligga ungefär som samtidigt som svenska redovisning. Kul, ska man behöva känna att man vill gå och dö av ångest i flera veckor. Förstår inte det där med att redovisa och skit. Man gör det för att träna så man inte ska känna just sån ångest när man ska ha en redovisning men man började träna på det när man gick i ettan. Alltså har jag hållt på med det i 10 år. Tycker man inte att man skulle slippa att tycka det är jobbigt nu? 1 ½ år kvar nu bara måste väll tänka på det.
 
 

Diamonds.

skrivet den: 2012-11-09 | 23:44:56
Älskar detta, så sjukt bra.
 

BARACK OBAMA 2012

skrivet den: 2012-11-07 | 17:24:18
Obama for president! Jäkla tur det. Vaknade halv 7 imorse av mig själv för jag drömde om valet, kollade mobilen och fick en lättnad och somna om igen. Älskar Obama, har är så himla mänsklig! Tänk att amerika visade sig att vara lite smarta än en gång!