Genom eld.

skrivet den: 2012-10-31 | 21:55:41
 

Pumpkin Carving.

skrivet den: 2012-10-30 | 21:49:00
1. Välj ut en fin och jämn pumpa.
 
2. Dags att börja! Ta tidningar som underlag. Om den är smutsig gör som jag och rengör den lite försiktigt.
 
3. Rita en ut hur du vill att ditt lock ska se ut. Jag tog hjälp av en linjal så det blev jämt! Börja sedan skära ut med en kniv.
 
4. Mmm, nu har du ett sånt här smarrigt lock! Skär av allt slisk och lägg locket åt sidan.
 
5. Ta en sked/slev och ta ut allt innehåll. Vill du kan du ju baka en paj eller något sen? Jag sparade några av kärnorna.
 
6. Om du vill få den riktigt rensad måste du skrapa lite också, men ta för försiktigt så det inte går hål på din fina pumpa! (om det gör det använd silvertejp, haha)
 
7. Nu är det upp till dig hur du vill göra med själva mönstret. Du kan rita ett eget, hitta ett från internet eller göra som jag och hitta en insperationsbild att kolla på. Glöm inte att se till så att mönstret passar din pumpa! Sedan tar du och tejpar fast det (hehe fin tejp jag har). Ta sedan din kniv eller vad du använder och markera där du har ritat!
 
8. Ta av mönstret och den borde se ut ungefär såhär!
 
9. Nu är det bara att börja skära ut. Akta så du inte skär dig själv eller förstör mönstret. Jag råkade skära av en tand men det syntes inte så mycket, haha.
 
10. Tada! Jag tog en potatisskalare och fixade till kanterna.
 
11. Lite bakom kulisserna. När du känner dig nöjd med din pumpa torka av den och torka den även lite inne i. Hämta lite ljus och på med locket sedan är den klar!
 
Min första pumpa faktiskt! Rätt nöjd måste jag säga. Som ni kanske listat ut ska det föreställa Jack Skellington!

SPA TIME.

skrivet den: 2012-10-28 | 11:21:58
Idag ska jag och mamma på spa! Äntligen. Vi ska vara i avdelningen "The Creek". Där går man runt själv till olika stationer typ och gör olika spabehandlingar. Det ska vara lite regnskogsaktigt. Ska sova där så uppdaterar inte förens imorgon. ♥

ASYLUM

skrivet den: 2012-10-26 | 21:25:01
Ni har väll inte missat att American Horror Story: Asylum, har börjat? Ska se andra avsnittet nu med filtar, katten och varm choklad!

Kjol.

skrivet den: 2012-10-25 | 22:56:00
Behöver köpa kjolar. Har en kjol och det är inte den på bilden för det är en klänning. Så fint till vintern med kjol och fina strumpbyxor!

Dark Ride.

skrivet den: 2012-10-24 | 21:07:33
Döööör så spännande. Palla vänta till januari, vill se mer nu! 

15:45

skrivet den: 2012-10-24 | 15:45:53
Ännu en kort dag i skolan, inte dåligt. Slutade 20 över 1. Imorgon blir det nog vanlig dag dock, men gör inget för snart är det lov!
 
Halvligger i sängen just nu med en filt, daim och varmchoklad. Ska snart se nya pll avsnittet sen ikväll tänkte jag börja titta på De halvt dolda. Måste se mer nu av Jonas Gardell efter att ha sett "torka aldrig tårar utan handskar". Har nog inget annat kul att berätta... Jo testade ju Viva la divas concealer idag. Tycker inte alls att den är fet eller oljig och den täckte tillräckligt ba för mig!

New in.

skrivet den: 2012-10-23 | 23:24:49
Har har vi då min foundaion plus en all-in concealer som jag köpte idag. Vet att folk säger att MUS är bättre och mer värd i längden men folk skriver att den är så hård att de måste värma upp den först. Sen de som gillar MUS mer än viva la divas säger att den är oljig men det tyckte inte alls jag. Därför gissar jag på att jag hade tyckt MUS concealer var torr och jag hatar att vara torr, finns inget värre. Är hellre oljig i hela facet än torr och kakig!

Isadora foundation.

skrivet den: 2012-10-23 | 23:04:00
Ja såhär vackert kan det bli. Sidan till ← är från imorse när jag precis var klar med sminket, alltså har det inte hunnit sjunka in. Sidan till → är från när jag kom hem vid tre efter en kort dag i skolan i och en runda i stan. Ljuset är alltså lite annorlunda på bilderna men gör inte så mycket tycker jag. Det är samma sida av ansiktet. Var tvungen att redigera bort piercingen från ena sidan för det såg för konstigt ut, haha. Och vi ska inte prata om min vinge, haha. Min eyeliner är på sina sista dagar. Men det är väll dags, sådär 2 år sedan jag köpte den.
 
Mitt första intryck av IsaDora High performance, all-day foundation är bra än så länge! Är lite ovan vid att den inte är så återfuktande som bb creamen men man väljer sig, blir inte torr av den i alla fall. Kan återkomma om någon vecka och se om jag fortfarande gillar den! Har färg Diamond beige 00 om ni undrar, den ljusaste tror jag. (Har gjort en ny kategori nu, Beauty!)

Blue.

skrivet den: 2012-10-22 | 23:28:47
Här nere sen ni en exremt liten sneakpeak på en sak jag shoppade, tänkte ha den imorgon så ni får se den då! Var verkligen värt att åka att shoppa idag! ibland har man så bra shoppingdagar. Jag hittade ett par byxor! Denna gången utan hål i förhoppningsvis, haha. De ska lägga upp dem så ska hämta dem på onsdag. Hittade även lite fint på rea och köpte en foundation. Det är en från isadora så ska testa vad den går för imorgon. Jag sa åt hon på kicks att jag ville ha något som höll längre. Just nu har jag en BB cream som funkar bra men problemet är att den håller typ en timme, fast att jag har primer...
 

Fall for real.

skrivet den: 2012-10-21 | 22:24:01
Har nu bytat ut mitt fina rostäcke mot detta stället. Lite mer höstiga blommor eller något? Lite sorligt men det blir roliga att byta! Och detta är också fint så. Funderar på att göra mig lite nudlar och sedan kolla gossip girl (igen haha) eller läsa en bok. Älskar egentligen att läsa böcker men jag är sån att jag hittar en bra bok, sen läser jag den på en dag sedan orkar jag inte hitta en annan bra så det går flera månader innan jag läser en igen. Nä ska tvinga mig till att läsa lite idag!
 

One week of danger.

skrivet den: 2012-10-21 | 20:32:55
Efter att ha nördat Gossip Girl har jag bland annat blivit kär i denna låten (de har även måånga andra bra låtar så checka in)! En av de bästa sakerna med serier är alla nya bra låtar man hittar.
 

Todaaay.

skrivet den: 2012-10-21 | 20:29:16
Idag åkte min Lina iväg till Teneriffa vilket betyder att jag blir utan henne i skolan denna veckan, buhu! Men får väll klara mig, första gången hon är utomlands så det är väll värt lite plåga. Får hoppas hon har det bäst! Sen är det ju en perfekt vecka hon åker iväg eftersom lite lektioner försvinner, slutar halv 12 imorgon! Åh hallelujah!
 
Nä ska forsätta med min tvätt nu så jag kan kolla lite gossip girl sen!

VS Bodymist.

skrivet den: 2012-10-21 | 19:43:26
Beställde precis dessa från JFR (som har fri frakt till 00:00 idag, passa på!)
159 :- st

When the light takes over.

skrivet den: 2012-10-21 | 01:09:00
Vet inte varför de mörka färgerna i videon blir så konstiga, precis som man har för mycket kontrast. Men ja
ENJOY THE SHOOOOW. (btw vänta att sätta på hd till efter pausen)
 

Bakom kulisserna!

skrivet den: 2012-10-21 | 00:15:00
Hej! Efter en jobbig men kul skolvecka är jag tillbaka. Vi har verkligen jobbat helt grymt bra i min grupp. I onsdags satt vi i skolan enda tills kl. 7. Vi mötte vakterna i mörkret precis när vi skulle gå och dog typ lite, haha! Men slitet var helt klart värt det för resultatet blev jättebra! Kom på att jag måste skriva loggbok för i torsdags så måste göra det nu innan jag glömmer det...
 
Så nu har jag gjort det! Tänk bara en vecka sen är det höstlov. Dessutom försvinner många av våra lektioner eftersom lärarna är med 3: orna på deras turné. Skönt med lov trots att jag förmodligen ska jobba 3 dagar, fast jobb betyder pengar så inte mig emot!
 
Här har ni lite bakom kulisserna bilder! Håller på att ladda upp videon på youtube nu så ni kan se den sen.

Mitt face här var helt enkelt inte tillåtet haha! Frös ihjäl kan jag ju säga att vi gjorde.


Tycker jag ser helt uppblåst ut här men antar att det är så jag ser ut haha!

Vi avslutar med denna fina bild! Blev mest bilder på mig och Hannah efter som vi är huvudrollerna. Lina var ju kameraman så inte konstigt att hon inte syns någonstans!
 
 

Oct. 16, 2012

skrivet den: 2012-10-16 | 22:11:00
Blev ju att ha på sig skjorta och fluga idag med eftersom vi filmade. Vi spelade in och fotade bröllopsbilder vid havet idag och guuud vad kallt! I bara kavaj liksom, usch. Men det blev i alla fall bra bilder. Nä nu ska jag ta och lägga mig i sängen så jag kan försöka sova snart. ♥

världen.

skrivet den: 2012-10-15 | 19:41:26
 
Det märks att man jobbat hela dagen för är helt slut nu. Vi har fått med det mesta och har bara några scener kvar imorgon sen är det dax att redigera. Ska snart dricka kaffe och mysa med levande ljus. Ska titta på "Torka aldrig tårar utan handskar" sen klockan 9. Rekommenderar den verkligen! Har längtat efter andra avsnittet nu en hel vecka och tänkt på serien minst en gång varje dag faktiskt.
 
Jag tycker att den kommer ut i precis rätt tid. För mig som föddes 95 är det svårt att fatta att homosexuella har haft det så svårt i Sverige som de faktiskt har. Aids gjorde ju det inte lättare precis. Tänk att man sa att "de fick skylla sig själva". Det var guds straff. Föräldrar vågade inte berätta vad som hänt och skyllde på att något annat hade dödat deras söner. Hemskt.
 
Samtidigt är det skönt att veta att något som varit så oaccebtabelt faktiskt kan bli accepterat till slut. Slänger in lite gammal reklam från SD bara för att liksom! Denna är från 90talet...
 

xoxo, mjau.

skrivet den: 2012-10-14 | 22:47:00
 
Idag har det inte hänt mycket. Vaknade halv 2... Har sovit sjukt mycket denna helgen. Men i alla fall sen har jag gått en runda, städat, tvättat,och ätit. Nu ska jag förbereda inför vad jag ska ha med mig imorgon. Hela denna veckan har vi projekt-vecka. Vi har fått temat "There's a crack in everything. That's how the light gets in" sen får man göra vad man vill sålänge det är något "konstnärligt". Min grupp ska i alla fall göra något film liknande. Så hela denna veckan blir chill sen har vi bara en vecka till sen är det loooov!

stugan.

skrivet den: 2012-10-13 | 15:39:27
Är i vår "sommar" stuga. Sov här igår natt och ska hem idag. Har regnat hela dagen. Blev uppehåll för en timme sedan och skulle precis gå ut när det börjde ösregna igen. Så var det med det. Här är i alla fall fint med alla höstlöven.
 

So just forget about the world, we're young tonight.

skrivet den: 2012-10-13 | 15:17:34
Vem ordnar detta pool partyt nästa år? Glöm inte att bjuda mig!

Rage.

skrivet den: 2012-10-11 | 22:27:00
Klockan är halv 11 och jag har precis fått tillbaka min energi. Såhär lagom tills man borde sova, men det är fredag imorgon så det gör inget! Funderar på om jag ska sticka till stan imorgon och slösa pengar på lite för dyra saker. Är så trött på alla dålig kvalité på kläderna från BikBok, Gina tricot osv. Jag köpte ju ett par byxor som det var hål i för en vecka sedan och nu idag så bytade mamma dem. Jättebra tänkte jag, testar dem och det är hål i dem också... Alltså åhhhh. Kostade 299:- så inte så dyrt men jag vill inte betala 300 spänn för ett par byxor med hål? Rage!
 
Från 2010, håret var fint fast sen var det ju 90% löshår.

Skull.

skrivet den: 2012-10-10 | 23:25:00
 
Nu ska jag göra gröt sen gå i sängs och titta lite på Red Lights (Cillian♥). Haha såg nu att jag glömt ta bort en sak på bilden men orkar inte...

Studs torsolette.

skrivet den: 2012-10-10 | 15:17:08
Gina Tricot 249 :-
Om den inte ser plastig ut i verkligheten kan den vara snygg!

Studs torsolette.

skrivet den: 2012-10-10 | 15:17:08
Gina Tricot 249 :-
Om den inte ser plastig ut i verkligheten kan den vara snygg!

121010

skrivet den: 2012-10-10 | 00:20:09
Vet inte om min kropp fick en chock av att få frukost i sig för mådde dåligt hela vägen till skolan så åkte hem direkt. Men om jag inte äter frukost så mår jag dåligt av det istället? Hmm. 
 
Börjar bli riktigt kallt nu på tal om ingenting. Kanske inte minusgrader men fryser ihjäl i min "skinn"jacka, bli väll att ta fram något varmare snart. Sen har vi ju vantar och halsdukar, åh så mysigt! Ja... det var typ allt jag hade att säga. Väldigt intressant, haha. Nä men nu ska jag ta och sova!
 
You know you love me - xoxo gossip girl. (nä inte riktigt men ååh vad jag älskar gossip girl ville bara säga det!)

Vill inte.

skrivet den: 2012-10-09 | 07:04:01

Vill bara stanna hemma i min mysiga säng med katten. Vaknade vid 2 av att det var helt sjukt hagel/regn. Det lät sjukt mycket och man kunde typ känna vinden dra i huset. Vill ju bara sovaaaa.

Malmoeeee.

skrivet den: 2012-10-06 | 21:18:18
Drog till Malmö idag! Hittade bland annat ett par byxor som det var hål i... Love life! Nä men mamma ska ta och byta dem på måndag så det löser sig. Har nördat denna låten idag: 

We’re like diamonds in the sky.

skrivet den: 2012-10-05 | 22:25:03

hello october.

skrivet den: 2012-10-02 | 21:36:00
Såg ni x factor? Fan att Adam åkte ut! Tur så gick i alla fall J.E.M vidare, och han andra rapparen. Förutom det så har det varit en helt okej dag. Dricker just nu gott kaffe från vår nya tassimo-maskin, kapslarna är ju rätt dyra men det går ju bra när man vill lyxa till det lite! Sen har mamma bakat lite kanelbullar som var supergoda, Mums! Ska ta och duscha nu sedan lägga mig i sängen och kolla Gossip Girl. Ska verkligen försöka lägga mig tidigare idag... Sen har det ju gått och blivit oktober vilket innebär att alla serier börar igen, äntligen!
 

too faced.

skrivet den: 2012-10-02 | 15:58:26
Allt detta för 220:- hos eleven. Åh ska man köpa? Fett värt ändå!