singing

skrivet den: 2012-07-31 | 19:50:43
 

PLATTÅNG

skrivet den: 2012-07-31 | 13:53:21
Kände att min rosa bebis var lite sliten så köpte mig en ny plattång igår! När jag köpte min rosa så hade jag ganska kort hår och till det var den superbra men sen när jag fick längre hår blev det lite jobbigare eftersom plattorna är rätt små. Köpte OBH nordica straight and curl nano. Testade den lite igår på mitt och mammas hår, love it! Fast jag jag är inte jättebra på att locka håret på mig själv än men får träna!
 

OLYMPISKA SPELEN

skrivet den: 2012-07-27 | 23:45:00
Kollar ni på OS-invigningen? Jag gör det faktiskt. Kan säga att jag är impad! Sjukt hur man kan skapa något så stort. Gillar också att de är både seriösa men kan ha roligt också! Rätt kul, mamma sa att hon trodde drottningen skulle komma in och då sa jag och pappa att det är ju inte kul såvida hon inte kommer in med en fallskärm... och så gör hon det! Nästan i alla fall, haha. Sen sa jag att Harry Potter skulle vara med och det var det också! Och juste pappa gissa på Mr. Bean och han kom faktiskt också, haha.
 

BAG

skrivet den: 2012-07-26 | 14:07:42
Denna ska bli min! 399:- H&M

catch my dream.

skrivet den: 2012-07-26 | 13:54:44
Tyckte det var dags att slänga in ett inlägg. Vad har jag gjort senaste tiden då? Jo jag har varit på marknad, kollat på true blood, ätit, bakat, städat, sovit, varit ute i solen, varit på stranden och bränt mig. Det är nog ungefär det som hänt senaste veckan, kul va? Haha. Det var igår som jag var på stranden så jag håller mig nog mest inomhus idag. Man kan inte vara på ovanvåningen förens typ inatt för där är så sjukt varmt. Kan knappt sova där heller ens. Så nu sitter jag här nere och funderar på att kolla på pretty little liars. Shoppa vill jag också göra. Vill göra så mycket men det slutar med att jag sitter hemma och tråkar istället.
 
Köpte bland annat den lilla vita drömfångaren på marknaden. Fast jag drömde faktiskt en mardröm inatt. Drömde att det kom värsta stora vågen och det blev översvämning och kaos. Usch, tänkte bara på tsunamin i thailand, hemskt.

Dö väder, DÖ!

skrivet den: 2012-07-19 | 17:35:25
Får panik i detta skitväder. Ena sekunden regnar det sen blåser det sen är det fint, sen ösregnar det igen. Vet inte vad jag ska ha på mig det är sommar men har lust att ta på mig höst/vinterkläder. DÖ.

ROSES

skrivet den: 2012-07-18 | 22:56:35
På bilderna ser ni min fina säng och mitt nya fina iphone skal! Love it. Har verkligen en crush på rosor, som kanske syns... Var på Ikea innan idag där jag äntligen fick köpa nya vaniljljus och hittade då även påslakanet med rosor på. Det var tom finare än det andra jag såg i Ystad. Imorgon är det marknad här i byn. Det ska vara sämst väder men får väll hoppas att det blir något uppehåll i alla fall. Kom precis på att det är pll idag så ska ta och ladda ner avsnittet sen lägga mig i min mysiga säng tror jag!

SERIER OCH ÅTER SERIER

skrivet den: 2012-07-16 | 19:52:03
Vaknade kl 2 idag, usch måste lägga mig tidigare än halv 4 idag. Var i Ystad och fixade med mitt nya pass, tog foto och sånt. Var inte alls beredd när hon tog bilden men blev väll helt okej, bättre än förra i alla fall! Min underskkrift ska vi inte prata om, haha. Hur lätt är det att skriva på den jävla plattan egetligen? Dessutom tänker jag byta efternamn så fort som möjligt... Kollar faktiskt på skatteverkets hemsida just nu.
 
Jaha, vad ska man göra resten av dagen då? Funderar på om jag ska ge true blood en ny chans fast vet inte om jag orkar. Första säsongen var sååå tråkig men kanske blir roligare när snyggingen aka Skarsgård är med mer? Vill liksom se någon spännande serie som Pretty little liar eller Vampire Diaries. Är lite trött på lättsamma tonårs serier och komedier. Sen är jag heller inte så sugen på att se såna mysterier som slutar efter ett avsnitt. Vill sitta fastklistrad som på bilden här näre. Kanske ska jag se dexter? Kan aldrig bestämma mig!
 

BATTLE BORN

skrivet den: 2012-07-15 | 13:37:58
 Känns som det är blir en lyssna-på-thekillers-hela-dagen dag. Vill ha höst nu och denna trailern är för underbar.

FILM?

skrivet den: 2012-07-14 | 13:50:46
Det regnar. Som alla andra dagar denna sommaren... Ligger i sängen och vill se någon bra skräckfilm eller  Gone. Hade gärnat velat se den men är osäker nu eftersom en idiot på youtube fick för sig att kommentera typ slutet av hela filmen.

buhu

skrivet den: 2012-07-13 | 00:25:28
Orkar inte blogga idag så här får ni en gif på när jag gråter ♥

10/7

skrivet den: 2012-07-11 | 00:01:40
Dagen började med målning hos Micci. Vid halv 4 stack jag hem för att sticka till Ystad för att fixa passet var det tänkt men eftersom de stängde tidigt gör vi det på måndag istället. Vi stack i vilket fall som helst till Ystad och kollade lite. Fick med mig hem två söta örngott. Såg också ett jättefint påslackan (det på bilden nedan) men väntade lite med att köpa det.
 
Nu tänkte jag se Halloween. Ja, jag vet att jag sa att jag skulle göra det igår men när jag startade filmen och hörde vilken musik det var fegade jag ur, haha hade redan skrämt upp mig själv innan så det var hell to the no att gå och lägga sig till den.
 
Vi fikade på ett jättemysigt ställe! Ska lät ha min trädgård så i framtiden.

Alla helgons blodiga natt

skrivet den: 2012-07-10 | 00:56:40

Ska se på Halloween nu, godnatt!

THE AMAZING SPIDER-MAN

skrivet den: 2012-07-09 | 23:44:27
Jag tyckte att de första spider-man filmerna var rätt bra så visste inte riktigt vad jag skulle tycka om det här. Först tyckte jag det var väldigt onödigt med tanke på att det bara var några år sedan spider-man filmerna kom ut men måste säga att den nya var grymt bra och så mycket bättre! Tycker nästan att de gamla är dåliga nu när jag tänker efter. De har lyckats göra filmer mer trolig och den går lite djupare in i handlingen. Den var 2 timmar och 16 minuter men det märktes absolut inte. Skådespelarna i denna är också mycket bättre tycker jag och alla passar sin roll sjukt bra. Längtar redan tills tvåan kommer... Nä denna måste ni se! Psst... Om ni ska se den glöm inte att sitta kvar lite efter att eftertexterna kommer, ni kanske missar något annars!
 
The Amazing Spider-man får 5/5 Toasts! Haha.
 

SOMMARSTUGAN

skrivet den: 2012-07-09 | 23:28:36
Här kommer lite bilder på vår lilla men söta stuga!
 

Städning

skrivet den: 2012-07-09 | 22:14:14
Hela dagen har gått åt till städning! Först var jag hemma hos Micci och städade hennes ultra stökiga rum sedan när jag kom hem städade jag lite på mitt rum sedan badrummet här uppe. Mamma är rädd för att jag ska städa ihjäl mig, haha. I söndags var jag i vår stuga och firade mamma som fyller år imorgon. På kvällen var jag på bio och såg sjukt bra film! Berättar om det när jag städat klart! Och om ni tycker kl.10 är en konstig tid att städa på kan jag berätta att jag brukar städa mitt i natten ibland... Ingen kommentar på det, är städoman helt enkelt, haha.

PROJECT X

skrivet den: 2012-07-07 | 20:37:56
Ska se denna nu. Kommer säkert bli ännu mer festsugen och sakna mina kompisar men det får man väll ta.

тропикана

skrivet den: 2012-07-07 | 18:43:49
För fler finheter gå in här.

Frukost?

skrivet den: 2012-07-07 | 14:16:34
Klockan är snart 2 och jag har precis ätit klat min frukost. Vaknade vid 12 och tänkte att jag kanske skulle dra till Malmö men när det sen började regna bestämde jag mig för att stanna hemma och göra ingenting istället. Dumma väder.
 
Ska nog se filmen The Amityville Horror från 2005 nu. Såg The Uninvited för någon dag sedan och den var sjukt bra och skulle vilja hitta något liknande men det är så himla svårt. Gillar också skräckfilmer med spöken och sånt. Har ni någon skräckfilm som ni gillar så är det bara att kommentera!

GINGER

skrivet den: 2012-07-06 | 21:48:52
Ser ni hur ginger jag har blivit på senaste tiden?... Gillar inte det och vill egentligen bara springa till frisören och färga mitt hår men det går inte än tydligen. Var nere och frågade om jag kunde göa slingor fast att mitt hår var så olika nyanser och hon sa att det kommer inte bli bra för det kommer bli helt ojämnt. Jag frågade också om det hade blivit lättare om jag först färgade hela håret i en färg sen singor men hon sa att jag skulle gå nu under sommaren med utsläppt och oskyddat så det fick bleka sig själv sen efter jag varit utomlands skulle jag se hur ljust det blivit och komma in då... Vet inte om jag kommer palla gå såhär hela sommaren, får väll försöka. Åhhh vill färga det nu.

LOV!

skrivet den: 2012-07-06 | 18:52:26
Bättre sent än aldrig, nu har jag lov! Fick en fin ros av jobbet som ni ser på bilden. Är väll lite trist att inte träffa vissa och har ändå haft kul men det är ändå mer skönt att slippa jobba. Jobbade ju på ett ålderdomshem och kan direkt säga att det kommer jag aldrig vilja göra igen, haha. Det var inte ett Elin-jobb över huvudtaget men fyra veckor klarade jag mig i alla fall.
 
Nu när jag har lov kan jag äntligen gå tillbaka till mitt fab-life haha. Shoppa, träffa vänner, fika (♥), ha utsläpt hår, snygga kläder, mer smink, sova länge, göra ingenting, hitta på dumheter, få bort min gingerhet, bli brun (skiter i om jag ska behöva fuska, jag ska bli brun!), kela med min katt, åka karusell, åka till Kreta och en massa andra saker! Får bara hoppas att vädret håller sig på min sida.

YOLOOOO!

skrivet den: 2012-07-04 | 14:39:14
Jobb idag igen då... Fast idag börjar jag 3 och slutar halv 10! Mest för att testa hur det är att jobba ett kvällspass. Sen är det bara 2 dagar kvar sen kan jag äntligen få mitt sommarlov som jag längtat efter sedan året började typ. Lägger in lite "yolo" för att alla ska bli glada ♥

RUTTNA VÄGGAR

skrivet den: 2012-07-02 | 18:23:22

Åh vad jag skulle vilja vara på det stället...