ripping my heart out

skrivet den: 2012-08-30 | 22:37:10
 

Pegasus.

skrivet den: 2012-08-30 | 20:56:00
Hittade en Pegasus när jag var ute.

TODAY

skrivet den: 2012-08-29 | 21:57:34

Hade på mig en av mina nya tröjor och min "Halsdukshoodie" (istället för en blackhoodie som A). Platt hår hade jag också innan jag tog mig ut i den tjocka dimman, då såg det ut som jag lockat håret istället...

Pretty Little Liars 3x13 Promo

skrivet den: 2012-08-29 | 20:19:40
Så ska man behöva vänta tills 24 oktober innan man kan se detta. TVÅ MÅNADER. Jag kommer dö.

OMG PLL

skrivet den: 2012-08-29 | 20:16:49


Okej. VAR FAN SKA JAG BLI AV? Vi tar det från början. Först så trodde jag ju att de var Paige men som sagt det kändes för enkelt så min andra gissning var Ezra. Fast sen när Maggie kommer och säger "Amy" till Aria blir jag heeelt förvirrad, liksom va? Sen när Caleb har en pistol blir jag lite rädd för A köpte ju en för några avsnitt sen... När Emily får det där samtalet blir det lite skumt, är det Nate som är A? Fast sen hade har ju ingen hoodie på sig. I samma scen kunde jag ju skryka Paige från listan och då var jag säker på att det var Ezra, jag visste inte varför men jag kunde inte tänka mig någon annan. Alltså sen kom ju scenen med Caleb när han blivit skjuten. Fast blev lättad där för i början såg det ju ut som det var han som var död. Sen, seeeeeeeeeen kommer det värsta av allt. När jag såg A och bara väntade på att han skulle vända sig om var jag helt säker på att jag skulle se Ezra. Fast nä. Det var ju TOBY, NOO. Nä alltså nä. Det är inte acceptabelt... Fan. NEJ. Fast jag har fortfarande lite hopp om honom för han kan ju ha gått med i "The A Team" för att skydda istället för om man tänker efter har A faktiskt skyddat dem ibland men tyvärr är det nog inte så. #HEARTBROKEN
 
Men vem är den stora "A" egentligen? Ledaren liksom... Jag tror fortfarande att det är Alison eller att hon har en tvilling. Fast tror faktiskt jag ska lägga till Aria/Amy på den listan, hon är lite mystisk ibland.

betrAyal

skrivet den: 2012-08-28 | 22:28:00
Hittade precis vad jag ville idag! Två mysiga tröjor, en "halsduks hoodie" och lite annat! Lär väll ha på min något nytt imorgon så ni kan få se bild då. Tänkte lägga mig i sängen nu och kolla på OTH så jag kan somna, vakna, vara i skolan och sedan springa hem för att se pll avsnittet. Vill se det nu! De ska avslöja vem som är "the betrAyal". Tror mest på att det är Paige men man vet aldrig...
 


Have u find that special rainbow yet?

skrivet den: 2012-08-27 | 23:10:56
Hur har er dag varit idag? Min har varit lite upp och ner. Dagen började ganska bra och jag var faktiskt rätt pepp när vi började snacka om vad vi skulle göra på ensemblen meeen det tog ju slut när vi delades in i våra nya grupper. Helt ensam. All alone. Utan min Lina, igen. Det är 5:e året vi ska ha musik tillsamans och vi har inte spelat i samma grupp en endaste gång. Blir så aaaarg här försöker jag ändå göra det bästa av situationen och de säger "Vi har tänkt på er när vi delade in grupperna" jo men verkligen. Losing my religion that I never had. 
 
Imorgon börjar jag 8 igen men slutar 13:20 så ska väll överleva sen ska jag dessutom ta och shoppa med lina efteråt! Ska hitta massa mysiga tröjor och halsdukar hade jag tänkt och förberedda mig inför hösten. Blir så glad och varm om hjärtat (haha) när jag rullar ner på min blogg och hamnar på mitt höst inlägg. Hösten är så mysig! Nä nu måste jag ta och lägga mig, godnatt!
 

KENZA 10

skrivet den: 2012-08-27 | 21:19:00
Hur snygg är inte denna? Jackan är Kenza 10 och kostar 2995 kr. Åh pengarna har jag faktiskt men efter ett sånt köp blir man ju fattig... Fick redigera jackan lite för kvalitén var så dålig. Så fuskpälsen ser lite gulare ut än vad den egentligen är.

Movie time

skrivet den: 2012-08-26 | 23:12:38
Tänkte se lite av denna nu och försöka sova. Jo elin men vilken bra idé, sätt på en film - en skräckfilm - så somnar du säkert. Men kan inte låta bli... Påtal om skräckfilmer, ni har väll inte missat att American Horror Story - Asylum börjar i oktober (i Amerika). En av de bästa sakerna med hösten är lätt alla serier som börjar!

HUNTER

skrivet den: 2012-08-26 | 22:56:51
 
Måste sticka till Åhléns city snart för att testa lite hunter stövlar. Har velat ha ett par i över ett år nu och varje gång det regnar undrar jag varför jag aldrig köpt några...

Lite nytt

skrivet den: 2012-08-26 | 22:51:53
 
 

1942

skrivet den: 2012-08-26 | 17:19:50
Tja, vad gör ni? Själv gör jag ingenting. Innan idag var vi och firade min morfar som snart fyller 70! Det blev lax till middag, sååå gott. Resten av dagen händer väll inget speciellt... som vanligt. Ska väll nörda OTH typ. Vill ändra lite på min design också men får väll se om det blir något!

JB

skrivet den: 2012-08-25 | 20:41:00
 
Kollar ni på Skavlan möter Justin Bieber? Det gör jag i alla fall. Justin är en sjukt duktig artist vare sig man vill erkänna det eller ej. Folk som säger att han suger osv kan ingenting om talang eller musik. Det är en helt annan sak att säga att man inte tycker om honom eller hans musik. Jag tycker inte om Molly Sandén t.ex men kan inte säga att hon inte kan sjunga bara för det för det kan hon. I alla fall, fan att man inte skaffa biljett till någon av Justins konserter...
 
btw fan vad fula alla är i publiken haha.
 

autumn

skrivet den: 2012-08-25 | 20:16:38
Sitter och försöker hitta höstkänslan. Snart är hösten här, äntligen. Längtar tills löven börjar falla och ändrar färg ännu mer, då ska jag ut och plocka in några till mitt rum! Längtar också till mysiga halsdukar, varma stora tröjor, mörka kläder, sitta ute och fika med filtar och något varmt att dricka, tända ljus, vampire diaries och halloween såklart.

Ska man sova?

skrivet den: 2012-08-22 | 22:43:00
Nu kommer en av det värsta sakerna med skolan, att tvinga sig själv att gå och lägga sig fast man inte är trött! Det känns så himla onödigt eftersom man vet att man bara kommer ligga där ändå utan att somna. Sen känns det som när klockan är vid 10 har man inte hunnit göra någonting? Nu var jag ju hos frisören men egentligen (hehehe jag var hos tandläkaren okej!) så skulle jag slutat 16:10 vilken innebär att jag är hemma innanför dörren tio över fem... Sen ska man kanske laga mat och äta och så var klockan 6 sen lite läxa så var den 7 så har man tre timmar på sig knappt och då hinne man typ se en film! Fast nä man kommer hem sen är man så sjukt trött att man bara ska kolla lite tv så man somnar och vaknar när man egentligen skulle somnat. Kul liv.
 
Nä nu måste jag sova. Ska ju upp kl 6 imorgon och ha matte första lektionen, kill me.
 
Här har ni mitt roliga schema btw (klicka så blir det större).

HÅRET FINT/FULT? LOL

skrivet den: 2012-08-22 | 18:43:20
Ja idag har jag klarat av både första skoldagen och frisören. Måste börja snacka om mitt hår. Kan ärligt talat inte bestämma mig för om jag tycker det är skitfult eller precis så som jag ville ha det... För först när jag kom hem och plattade det och sånt tyckte jag det var fult. Sen tog jag lite bilder med mobilen och där såg det skitbra ut... Sen lockade jag det och tyckte fortfarande att det var ful. Sen gick jag ner och åt. När jag kom upp var det fortfarande fult... Sen tänkte jag att systemkameran brukar vara rättvis men nä där såg det skitsnyggt ut också. Sen nu när jag tittar i speglen ser det nästan fint ut igen. Tror jag har stirrat mig blind på det, haha. Sen kan det ju vara det att formen på det inte är så snyggt heller för nu när jag precis klippt mig är det sådär rakt och fult som jag hatar.
 
För mig ser det ut såhär. Typ gul/grönt fult?
 
Sen här ser det bra ut? Hmm får väll se vad som händer.

Vet inte ens vad jag ska ha på mig imorgon.

skrivet den: 2012-08-21 | 22:51:00
Fan. Kollar på vårt schema just nu inne på fronter och mår ännu sämre. Jag ser ingenting jag gillar, INGET. Ser bara stora bokstäver ångest över hela. Jag vill inte ha någonting vill bara ta bort alltihopa. Jag vet ju inte om det är vårt schema 100% men det borde ju det ungefär och det ser ut att stämma... Åååååh. Alltså för ett år sedan valde jag media för det ville jag ha. Sen var det tvunget att vara sämst och då bytade jag till musik för det tycker jag är kul och har ju haft det i 3 år innan och trivdes bra med det. Sen verkade allt så himla bra när vi testade på musik i början. Men nä sen blev allt sämre och sämre. Nu är det sämst. Vi har bytat ut alla lärare från ettan utom en som jag inte gillar som vi istället fått i två ämnen. Yäy liksom fast nä.
 
Jag vill se musiken som något kul, roligt och det bästa i världen men nu är det bara ett skolämne för mig. Jag ser det som läxa och jag gillar inte läxa eller skolan. Det är en annan sak som med media eller resturang det måste man ju se lite som "läxa" för jag vill ju lära mig hur min kamera funkar och hur man lagar mat kanske eller vad det nu är. Visst vill jag lära mig musik också men det känns som att man redan måste vara asbra och vara helt superproffs på sitt instrumment. Jag har inte ens "ett" instrumment. Jag valde piano för jag ville lära mig det inte bli någon jävla världstjärne-pianist. Det låter helt idiotiskt och så liksom "Men varför valde du musik då?" men jadu det vet inte jag heller längre. Sen om folk frågar typ "var går du? blabla" och man svarar musik med instrumment piano så borde man kunna säga "åh spela någonting" men ja jag hade ärligt talat inte kunnat spela någonting. Kan skriva så mycket mer men... nä nog bäst att sluta nu.
 
Det är inte roligt att spela piano, gitarr eller sjunga och nu ska jag göra det i 2 år till, grattis.

FARVÄL SOMMAR

skrivet den: 2012-08-21 | 15:48:45
Har nu tagit förväl av det underbara sommartlovet genom att besöka stranden, ätit våfflor och träffat vänner. Usch imorgon börjar hemskheten. Blä.
 

KRETA: KVÄLLSUNDERHÅLLNING

skrivet den: 2012-08-21 | 14:40:00
Som sagt stod "fun club" också för kvällsunderhållningen. Först klockan 9 hade de minidisco för de mindre och klockan 10 började deras shower. Vissa var bättre än andra men det var helt klart värt ca en timme. Just det! Det fanns också en till scen där de satt några och sjöng (första bilden) fast det var tråkigt.
 

BREAKFAST

skrivet den: 2012-08-19 | 11:45:47
Har precis ätit frukost på min säng och tittat på OTH. Snart tänkte jag och mamma dra till stranden. Det är ändå rätt varmt idag!

KRETA: HOTELLET

skrivet den: 2012-08-18 | 23:05:06
Hotellet vi bodde på heter Creta paradise och är helt uuuunderbart. Hade kunnat på där typ forever om jag bara fick ta med mig lite buddys. Vi hade "All inclusive" och det var det verkligen värt! Där fanns en massa drinkar att välja mellan från alkoholdrinkar till varm choklad! Till frukost kunde man äta pannkakor, bullar, massa pålägg, yoghurt, flingor, nutella, kakor osv. Till lunch fanns där varma mackor, sallader (åhsågoda♥), hamburgare, grillspett m.m. Till middag hade de olika teman. Italienskt, Asiatiskt, havs, mexikanskt bl.a och om man inte tyckte om någonting som tillhörde temat fanns där alltid spagetti, köttfärsås, pommes och sånt. Sen fanns det ALLTID massor av kakor och hur många glass-smaker som helst och olika såser.
 
Okej slut på matpratet blir bara depprimerad, haha. Där fanns bamseklubben och superkids ifall man har barn. När jag var mindre var jag med i superkids, haha. Men det var sjukt kul! Sen fanns där också något som hette Fun club (mitt drömjobb from now on åååh!). På dagarna hade de små "minigames" eller vad man ska kalla det. Det kunde vara allt från att kasta blöta svampar i huvudet på folk till att fånga en ring på en pinne. Priset var väll att det var kul och en drink, haha!  På dagarna hade de också vattengympa, vattenpolo, volleyboll, fotboll, pilkastning och allt möjligt annat. På kvällarna hade de olika shower med dans och lite teater men tar det i ett annat inlägg. De hade dem varje dag utom tisdagar då hade de en musikquiz och onsdagar fest... Alltså världens roligaste jobb? ): Fast jag undrar när dom är lediga? Haha.
 
Där fanns minst tre stora pooler + att vissa hotellrum hade privatpool. Stranden var lite stenig så man fick plåga sig lite när man gick i men annars var det nice! Sanden var typ 100 grader. Man kunde gå typ 2 meter sen dog man så skor var tvång! Haha, jag och mamma skulle handla skor som vi kunde ha när vi badade och det fanns två att välja mellan. En ful variant som var som en hel sko fast i vattentyg eller flip flops. Självklart skulle vi ha flip  flops men ja... de var omöjliga att bada med hur man än försökte! Dessutom gjorde de fett ont... Men man kunde i alla fall gå på sanden utan att dö av värme! Ja detta blev ju ett långt inlägg men är kommer lite bilder i alla fall! Tog faktiskt inte en enda bild på rummet... men det får gå ändå.
 

I YSTAD

skrivet den: 2012-08-18 | 18:07:44
Japp, jag är hemma igen! Eller jag kom ju hem igår natt men bara latade mig hela dagen. Tänkte ladda upp lite bilder från Kreta senare. Idag var jag i Ystad med mamma och pappa och hade för mig lite hyss som jag också ska visa när jag orkar! Efter det fika vi. Är fortfarande helt mätt efter köttbullar, morotskaka och kaffe ♥ Skyller på att jag är van att äta mycket nu efter Kreta...
 
Köttbullaaaar. Störigt men gaffeln halft utanför bilden men vad göra?

):

skrivet den: 2012-08-08 | 20:55:49
 
Ett fint H&M paket kom idag. Bland annat innehöll det denna fina korsett! Fast tyvärr glömde h&m skriva att det var för dragqueens med tanke på att där fanns ingen plats till att ha bröst... Faaaaaaaaaaaan.

TUMBLR

skrivet den: 2012-08-06 | 16:38:00
Min tumblr är riktigt snygg nu! http://at-the-circus.tumblr.com/

Moon

skrivet den: 2012-08-05 | 17:56:46

?

skrivet den: 2012-08-05 | 16:39:39
Vad vill min blogg mig? Vissa bilder vill inte synas sen får man detta meddelandet när man går in på den? Orkarinte.

JB

skrivet den: 2012-08-05 | 00:11:42
Har inte lyssnat jättemycket på JBs nya album men I like this! ↑

THE JOURNEY TO THE MYSTERIOUS ISLAND 2

skrivet den: 2012-08-03 | 15:17:04
Med babyolja i håret kryper jag ner i min säng för att se denna!

SKELETON

skrivet den: 2012-08-02 | 21:44:33
Vad har jag gjort idag? Jo, jag har fikat med lite släkt, lekt en undernärd Bella i ps och sminkat mig till ett skelett. Haha ja det var typ den dagen!

säger godnatt med denna skumma gif

skrivet den: 2012-08-01 | 00:48:56